Me today (black and white)


Vad jag vill bli när jag blir "STOR"

En fråga som alltid kommer upp är "vad vill du bli när du blir STOR?"

Jag har alltdi svarat "de vet jag inte" eller "kändis" haha. Men i själva verket har jag många olika allternativ faktiskt, men det är kanske inget man säger varje gång en vuxen frågar, det hade liksom tagit hur lång tid som helst, haha. Jag har ända sedan jag bara va några år gamal har jag drömt om att stå i rampljuset och sjunga eller spala teater. Jag har på senare år insett att kanske teater inte kanske är min grej men sjunga tycker jag faktiskt är riktigt roligt, och försöker utvecklas innom just min sång, men just nu står det mest stilla, sjunger mest hemma i duschen om vi säger så. Jag vet inte riktigt om det är sången jag vill försörja mig med i framtiden men jag vill absolut att de ska ha en stor del, inga små krav jag vet! De va precis min morfar sa till mig när jag förklarade vad jag ville bli, haha. Sången är bara en sak som jag vill hålla på med i framtiden, jag vill gärna bli egen företagare innom kläd/mode-branchen, jag har alltid tyckt det är kul med mode, trender och kläder, så det är något jag vekligen vill bli!
Jag vet inte om det alltid har varit så men jag känner att jag vill hålla på med något som gör nytta, som liten ville jag bli doktor för att kunna hjälpa alla sjuka barn, och även dehär med att blir skådespelare eller kändföretagsägare det har inte med att jag vill tjäna hur mycke som helst, de klart pengar är kul att ha men jag vill att mitt framtida företag ska göra nytta och ge bort en massa pengar varje månad och år. Att hjälpa människor som behöver hjälpen tycker jag är jätte viktigt och jag vill verkligen göra nytta! 
 
Men hur gör man då får att få sina framtidsdrömmar att gå i uppfyllelse? 
Jag tror allt handlar om vilja och strävan om att lyckas, jag har tillexempel sökt om solosång, jag sjunger verkligen inte bäst på något sett men jag tror att rösten kommer att utvecklas så man en dag kan göra något som har med sången att göra (och då menar jag inte att sjunga bara som hobby). Men när det gäller företag så gäller det bara att bygga upp sina kunskaper och se till att bygga upp kontakter under tidensgång.
 
Sen så vet jag ju inte om dessa planer håller sig kvar, men det är så jag drömmer om just nu!  
 
Vad som händer framöver det återstår att se! Lite Nyfiken!

 

"Dear John"

Så ortoligt vacker film! Den har allt, en blandning av kärlek, sorg, lycka och glädje.
Jag blev helt förälskad i den när jag såg den för första gången så sen dess har jag sett den minst 4 gånger till.
 
Filmen är baserad på boken som Nicholas Sparks har skrivit. I filmen så är det skådespelarna Amanda Seyfried och Channing Tatum som spelar huvudrollerna Savannah Lynn Curtis och John Tyree.
Och de är såå söta tillsammans! När livet känns tungt så önskar jag att livet vore som en film men ett lyckligt slut, själv så lever jag just nu med hoppet att all framgång snart ska komma, men man vet ju inte när den tiden är inne. 
 
Att vara i centrum av alla händelser behöver inte alltid vara positivt, för mig känns det som att man tar lite dagen som den kommer, man behöver inte vara med överallt för att bli uppskattad. För status och uppmärkelse betyder inte alltid att det är det bästa. Det sägs ju att de som kan stå på egna ben och inte har full framgång som ungdom kommer längre i livet, så vem vet, det är bara att kämpa på och se till att man får en så bra framtid som möjligt! 
 
 
 
Ett utseende som Amanda hade man ju inte tackat nej till!

 

Min dopdag!

Hej bloggen!
 
Idag är det ingen vanlig dag, utan idag är det min dopdag, haha!
Idag för sexton år sen så döptes lilla jag, en STOR dag alltså! 
Ne men idag händer inte så mycke, en lugn dag helt enkelt, när jag vaknade i morse så kännde jag mig jätte förskylld igen, åå vad jag hatar de!
 
Ne nu ska jag fixa mitt rum, puss!
 

Boots!

Glömde visa att jag köpte nya skor när jag va i Göteborg förra helgen., de blev ett par svarta Johnny Bulls boots, riktigt snygga tycker jag, nöjd chey!


Home!

Hemma efter en grymt mysig spa kväll med Denise, julia och Lydia. Vi badade, bastade och lyssnade på lite go musik, och bara hade de allmänt mysigt! 
 
nu ska jag sova, ska bli underbart! Imån ska jag bara vara, ta de lugnt och sova länge! Men mer om de imån!
Sov gott, Puss!
 
En outfit från i veckan, tisdag om jag inte mins fel!

It´s Friday!!!!!

Såååå skönt med helgggg! 
 
Hej förseten!
Hoppas allt är bra med er! själv är de super, kan man vara annat en glad när det är fredag? 
 

Idag har det varit skola som vanligt, och efter den så åkte jag och några goa brudar ner till stan för att gå i affärer och fika ,standard hihi 
Fick bara med mig tre par trosor så inga stora inköp idag inte ;)
 
Ikväll planeras en mysig spakväll med brudarna och sen så får vi se vad som händer, men ni får ha en jätte bra kväll så hörs vi senare, puss!
 
Me and kusinen min
 
 

My friends! ♡

 
Mycke saker kan man vara utan här i livet, men jag skulle inte klara mig utan mina underbara vänner! 
Kännslan att det alltid finns någon där som man kan prata om allt med, om roliga och tråkiga händelser, och killar och kärlek, om saker vi mins och saker vi inte vill minas,så himla tacksam att ni finns, ni vet själva vilka ni är! Utan er så hade jag nog inte varit så här lycklig idag, puss "jag älskar er!"
 
 

Godkväll!

Godkväll bloggen!
Har ni haft en bra dag?
De har jag haft iallafall, ganska cilldag i skolan förutom matteprovet förstås! Efter skolan så har jag gjort ganska mycke saker, först och främst pluggat in alla glosor tills engelskan imån, sen så har jag rensat igenom hela min garderob så nu är den också fin, jag har även bäddat rent i sängen och plockat upp på resten av rummet. Så nu ser det riktigt trevligt ut för en gång skull,haha
 
Imorgon är det äntligen fredag igen, guud som veckorna går snabbt, vilket att ganska bra! Men planerna inför helgen är inte helt planerade än så ni får veta allt eftersom! 
 
Nu ska jag gå och titta på tv, ha de så bra mina vänner och sov gott! 
 

Crazy girlsss!

Hittade en lite galen bild från Julias tjejmiddag in sommras, åå vad jag saknar sommaren!

Done!

åå så skönt! provet är klart och det känns ändå helt okey! underbart, en mindre sak avklarat och nu kan jag även säga att mitt första prov på gymnasiet är Done! 
 
Just nu sitter jag och väntar på att Samhällskunskapen ska börja och sen så har jag bara en lektion till efter de, i och med att sista lektionen är inställd, gött! Såå då blir de hem och plugga lite till, har inget liv jag vet! 
 

Duktig chey

Gud va duktig jag har varit duktig i eftermiddag! har fått gjort riktigt mycke, och kan checka av lite av läxorna på högen, skönt!
Så resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, titta på tv och kanske läsa igenom matten en gång till för säkerhets skull!
 
Up next: tv mys med mammi
 
En go bild på mig och min fina mamma 

you gonna like my style

 
"You're gonna like my style
you're gonna show the world what life's about
you're gonna like my style
you're gonna write my name in need of lifes
I'm gonna lose control and party all night long
you're gonna like my style"

plugg plugg...

...mera plugg...
 
Fy va trött jag är på allt som har med skola att göra... imån har vi ju som sagt matteprov och jag känner ändå att jag har koll på det mesta, men sen så fick vi veta idag att vi har ett prov i engelska på fredag, där vi ska kunna runt 80 ord! Kill me! 
Så det är bara att ta tag i livet och börja plugga, trösten är att det snart är fredag igen och då känns ju livet mycke lättare igen, ellerhur?
 
Men ni får ha en bra dag så ses vi snart! Puss
Bild från min instagram, för er som inte följer mig så heter jag carolinejjohansson!

Glamour


c a l i f o r n i a LOVE♡

 

O M B R E

En sak som har varit hela sommarens hetaste slyletips och kommer fortsätta vara lika hett nu i höst! Det är Hår stilen Ombre jag pratar om! Så galet snyggt! Jag har själv funderat på att skaffa de men jag får se hur det blir nästa gång jag ska klippa och slinga/färga håret. Men för alla dom som oftast tycker at det inte händer något i ens slitna och kanske tråkiga hår så tycker jag absolut att ni ska testa detta! 
 
Många har ju aven provat att använda olika färger som Ombre (.. Rosa, Blå eller kanske grönt). Men jag föreslåt och tycker själv att en ombre från brunett till blondin är klart snyggast, men det är ju en smak sak!
 
 

Kaos ---> Lugn

En blandning av kaos och lugn, det förklarar dagen ganska bra!
 
Allting började i koas, när jag vaknade upp aldelles för sent på grund av att jag råkat stänga av alarmet i sömnen (eller menar inte alarmet utan alla mina 5 alarm, haha). Så hela morgonen blev jätte stressig... 
Sen när vi väl va i skolan så gick allt faktiskt ganska bra, förutom de att det är något fel på min data och jag kanske måste tömma den.. vilket inte känns jätte bra direkt, menmen.
 
En positiv sak med idag va att våran sista lektion va inställd så jag slutade redan 11,50. Sååå sköntt! 
Så direkt efter skolan så åkte jag ner till stan för att möta upp mammi och pappi för att luncha, mums!
 
Så nu har jag varit hemma ett tag ch ska snart sätta mig med lite läxor, engelska tills imån och på fredag och även Matte prov på Torsdag, usch jag vill inte..
 
YEAH

THE LIST

KÄRLEK 

Är du kär? Nej
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? Jag vet inte
Är du rädd för kärleken?  lite ibland kanske, hehe


BADGIRL/BADBOY 

Har du rökt? nej

Snusat? ush nej

Däckat? nej

Tycker du att det är coolt att supa? haha nej

Kysst en främling? no

Gjort ett sugmärke? nix

Har haft oskyddat sex? 

Pussat en tjej? jaa

Har du haft sex med mer än 20 Personer? nää

Gråtit inför mer än 10 personer? Ja de tror jag

Smygit ut? haha ja

Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? nja kanske

Sovit bredvid någon av samma kön? jajamän 

Sovit brevid någon av motsatt kön? japp 

Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? naah, tror inte de

Gråtit dig till sömns? Ja 

Gråtit framför någon du älskar? Ja

Vaknat av att du gråter? nej

Skrikit ord som hora och slampa till någon? Nej inte min grej

Slagit någon på skoj? ja de tror jag haha

Blivit slagen på skoj? Jarå

Varit på sol semester? Självklart!

Badat i havet? ja de klart

Har haft snöbollskrig? jaaaaa

Inte sovit på en hel natt? ja fast de händer inte så ofta

Varit på sjukhuset? Ja

Sovit i över 12 timmar? tror inte de

Sett en film mer än 10 ggr? jaa absolut

Varit ute en hel natt? nix

Bråkat med en vän? Ja

UTSEENDE
 

Hur lång är du? 168

Ögonfärg? grå/blåa typ

Hårfärg? Blond

Stil? äh jag vet faktiskt inte, olika

Är du nöjd med ditt utseende? nja ibland

Är du mogen? ja absolut

FRITID 

Du har varit på läger? Yes

Du kör handboll/basket? nej, spelade handboll när jag va mindre :)

Du kör fotboll/innebandy? Nej suger på de 

Du är ofta med kompisar? jaaa!

 

DU TYCKER OM ATT... 

Kramas? jaa de äger! Riktigt gosigt

Kyssas? jaa absolut

Prata? Haha ja, lite för mycke

Sova? nja sådär, ganska tråkigt..

Gå upp tidigt? ja då har man hela dagen framför sig!

Lyssna på musik? Skulle inte kunna leva utan de

Vara ensam? Riktigt skönt!

Att vara kär? ja, men kan vara jobbigt också

Vara i skolan? ja faktiskt ganska kul numera

Kolla på film? ja absolut

 

HYGIEN 

Hur ofta duschar du? Varje dag typ

Använder du deo? Ja

Brukar du borsta tänderna varje dag? ja klart

Använder du parfym? Yes!

 

DU FÖREDRAR 

Cola/Fanta? Cola

Tv/Data? Datorn lätt

Blå/Rosa? Rosa hihi

 

FRÅGOR 

Vad tycker du om kärlek? Underbart!

När kramade du någon sist? Idag

Saknar du någon speciell person? yes

Har du svårt för att bli kär? har svårt att bli riktigt riktigt kär i någon

När kysste/hånglade du med någon sist? länge sen

Är du singel? Jaaa

När fick du senast en komplimang? innan idag

 

HAR DU NÅGONSIN... 

Varit medvetslös: Nej

Hånglat med nån riktigt ful: Nej

Hånglat med fler än 50 pers: Nope

Gjort något riktigt dumt: haha ja

Gjort något du verkligen ångrar: Njaa, vet inte. man ska inte ångra något

Varit nykter på någon nyårsafton: ja de klart?

Åkt ambulans: nix

Gjort nåt olagligt: jag tror de ;)

Skämts över dina föräldrar: ja, vem har inte? 

Sagt jag älskar dig och menat det: det är klart :) 

Tagit droger: Nej

Vilka kläder sover du i: tröja och trosor

Vad hatar du verkligen: falska människor

Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Ja.

Är du ensam nu: yes

Vill du gifta dig: jaa

Vill du ha barn: ja de klart, men inte än på länge

  

SENASTE PERSONEN SOM... 

Sov i din säng: Jag och innan det var det... Minns ej

Såg dig gråta: mamma

Fick dig att gråta: Minns ej

Smsade dig senast: hmm.. hemligt ;)

Kramade dig: Sofia

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG 

Gråtit: Ja

Kramat någon: Ja

Pussat någon: Nej

Köpt någonting: Ja

Sjungit: Ja

Saknat någon: nja kanske

 

HAR JAG? 

Digitalkamera: Ja

Telefon på rummet: Nej

Egen dator: Ja

Könssjukdom: Hahahha nej

Bra kompisar: Absolut!

Tar du receptbelagda mediciner: Nej


I n s i r a t i o n


Δ


Lugn dag

Hej vänner!
Det har varit en riktigt lugn och skön dag, de behövs ibland!
 
Jag har pluggat lite och varit en liten stund med Hanna och Sofia, mys!
 
Just nu hade jag tänkt fixa lite mat och annars bara fortsätta dagen med chill. Känns som att jag inte gör annat än att bara tar det lugnt men nu är det ju skola i mån och då får man ju vara i form, så tills dess är det lugnt som gäller!
 
Vi hörs senare
 

 
 

Studiedag

Godmorgon bloggen!
Sitter just nu i sängen och har preis ätit frukost, idag blir en riktigt chillar dag! ska snart ge mig iväg till coop för att köpa lite saker för att sen kuna laga lite mat. åå vad roligt, eller? 
 
Sen i eftermiddag så blir det bara att plugga på, känner mig inte jätte taggad men det är bara att göra de!
 
Nu får jag fixa mig men vi hörs snart, ha en bra dag Puss!
 

New in

Lite av shoppingen igår!

 

 

 

 
Ett datafördral, två koftor och en blus, mycket nöjd!
 

Sunday

Godmorgon bloggen! (eller kanske snarare goomidag!)
Är allt bra med er? själv så är jag riktigt trött! men det är la som vanligt en söndag.
 
Det va dålig uppdatering igår, men det har faktiskt att göra med att tiden inte fanns till. Jag var nämligen i Göteborg med min Mor och Far, en riktigt mysig dag med massa shopping och god mat! Allt som shoppades kommer upp innom kort!
 
När jag kom hem va det bara att tagga om och göra sig i ordning, för en timme senare kom de några tjejer hit för lite mat och snack innan vi åkte vidare till Veddige på partyy. Riktigt lyckad kväll måste jag säga! 
Vi sov i Veddige hos en tjej som heter Linnéa, riktigt lyxigt. Men nu är jag hemma igen, skönt!
 
 
 ligger just nu i sängen och gör inget, så jäkla trött så jag orkar inget, haha, men får försöka ta tag i livet och göra lite läxor.
 
I mån har vi Studiedag och det innebär ledigt, det behövs!
 
Två bilder från igår!

fullspäckad dag!

hejhej bloggen!
sitter just nu i skolan, och mår sädär faktsikt, Jag är jätte förskylld och går runt och bara frysser, så jag hoppas att jag mår bättre snart! 
 
Jag slutar 14.20 idag vilket är mycke skönt, så efter skolan ska jag med Jullan till stan för att hon ska ta spruta, känns lite vågat av henne att ta med mig som är mer nervös över sprutor än hon själv, men det går säkert bra!
 
Efter de så blir de fika såklart och ikväll så blir de tjejmiddag med några goa tjejer, bara en myskväll med massa gottigheter alltså, riktigt bra kväll alltså!
 
Så ser min dag ut, riktigt fullspäckad dag!
Mer om allt senare, PUSS
fin bild haha 

Har man roligt så har man

uttråkad är bara förnamnet.... har egentligen plugg att göra men orkar inte.... datans photobooth är mycke roligare!
 
ÅÅÅ vad vacker haha

S K O L F O T O

Vi hade ju som sagt skolfoto igår, och jag som aldrig blir bra på kort hatar just dessa foton! Men så snäll som jag är så tänkte jag visa ett smakprov av mitt enskilda foto, inte de vackraste jag har sett menmen!


i´m a day dreamer

 
 
 

School!

Sitter just nu och har lunchrast, börjar igen om en kvart med samhällskunskap, ganska chill lärare så det blir la facebook hela lektionen, eller? Nej men de är helt okej faktsiskt!
 
våran sista lektion är inställd så jag slutar redan 14,20 så skönt! 
 
känner igen mig! haha

Alltid en Favorit!

Zac Efron har alltid varit en favorit enligt mig, och om ni frågar mina kompisar hur jag va för ungefär 2år sen så skulle de beskriva mig som galen i han, haha. Det är många runt om i världen som får Bieberfever varje gång de hör eller ser på justinbieber, men i mitt fall är det nog efronfever som jag har fått, eller kanske hade. Jag är faktiskt inte lika galen i han längre men självklart är han fortfarande en favorit!
 
När jag va som galnast i han så bestämde jag att vi skulle bli tillsammans när vi blev äldre och jag bestämde om hur våra barn och liv tillsamman skulle se ut, helt sjukt! jag levde som i en drömbubbla och det gick nästan inte en natt då jag inte drömde om den fantstiska staden LA, där jag självklart bodde.
 

Jag tror att det är tack vare denna period i livet då jag verkligen drömde om att hitta lyckan i LA har gjort så att jag är målmedveten, att jag mer och mer vet vad jag vill i livet ( och då handlar det inte om att gifta mig med Zac). Jag har faktiskt bestämt mig att resa utomlands efter gymnasiet för att se nya delar av världen och för att sen kunna utveklas som människa och utvecklas som egen företagare, i just drömmarnas stad Los Angeles, Låter inte de underbart? ♥
 
 
 
 
 

sweet dreams!

Dags att sova! riktigt trött nu efter en lång dag.... på eftermiddagen va jag hemma hos Anna och pluggade lite matte, i och med vi är i samma grupp på grupparbetet. Vi köpte med oss fika och bara tog det lugnt och pratade undertiden plugget, en riktigt go dag allså!
 
I mån är det skola som vanligt, långlång dag! Men som tröst så är det snart helg och någonting säger mig att helgen kommer bli grym!! Säger bara mycke trevligt folk, mys, mat, dricka, party och massa massa mera!
 
nattinatti, sov gott♥ Caroline
 
 
 


In tha schooool!

Sitter just nu i skolan, vi har Naturkunskap i 1 och en halv timma, vilket suger!!!!
och efter de är det bara en lektion till sen så är det slut för idag! 
 
Innan lunch så hade vi skolfoto vilket alltid är lika hemskt, menmen det gick la bra! 
 
Vi hörs senare!
 
 
 goa bilder, eller?

Lite ändring...

Ny ändring på gång, så tills dess får ni stå ut med att bloggen ser ut så här, ganska tråkig jag vet. Men det kommer! Jag lovar 
 
Up next: Hollywood Fruar!
 

åå imån har jag skolfoto och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig.... hjälp tack!!

Gooo Girlss!

Hej!
precis kommit hem nu!
Vi slutade tidigt i dag så jag passade på att ta mig ner till stan för att klippa och slinga håret! så skönt att ha de gjort! 
Efter det så mötte jag upp Anna och Julia, vi hade en del att prata om så vi satte oss på ett cafe och bara pratade på!
 
Nu är jag som sagt hemma och ska läsa på engelskan en gång till så det sitter! 
 
 
 
ÅÅ vad jag gillar er

Måndag 17/9

Hej bloggen! 
Hemma efter en låååång dag i skolan, så jäkla dryg dag, med massa tråkiga lektioner och en mage som va hungrig nästan hela tiden, haha.
 
Sitter just nu och äter amerikanska pannkakor med bär och bara tar det lungt nu innan det är dags att plugga igen. Vi fick precis en matteläxa som ska vara klar tills imån så det är bara att plugga på,
Annars idag så ska ev träna, får se om jag hinner annars så blir det bara en lugn kväll. Vi hörs
 
Snygg bild på fina jullii, som jag gillar sååå 

LOVE

 
 
 

sov gott

börjar sent i mån, såååå Skönt! men nu är det dags att sova! sov gott och dröm sött!
 
 
 

 
 
 
 

godmorgon!

ligger fortfarande kvar i min goa säng, så jäkla gott! 
Är faktiskt ganska trött i dag och det på grund av dålig sömn, har varit vaken typ hela natten, uschusch.
 
Idag ska jag inte göra så mycke, min moster också så kallad Gud mor fyller år idag så vi ska dit en stund, Mysigt!
Sen så har jag en engelskaläxa som måste göras, åå så kul! men först så ska jag lydia och denise gå till stugan och hämta allt från går!
 
Ha en bra dag alla! Puss

kvällen

Jag kunde inte säga vad vi skulle göra innan tack vare att min kära vän Denise läser denna blogg. Det va nämligen så att hon fyllde år för några dagar sen och nu så ville jag och några andra tjejer överraska ho  och ta med henne ut till sin lilla stuga på apelviken. Vi hade det jätte mysigt och helt plötsligt så bestämde vi oss för att åka till Sally, där det va ganska mycke folk faktiskt. 
 
Sammanfattning av kvällen:  Det va en mysig kväll med mycke trevligt folk!  Sen så kanske det inte slutade på bästa sett, men det va tack vare mig.. Jag gillar inte när folk mår dåligt och när man själv mår dåligt samtidigt så är det ju inte alls bra, kanske är det jag som va ovanligt kännslig idag. Jag önskar att jag va 3 igen och livet va som en lek. Men tack alla för kvällen! ni betyder mycke mina kära vänner!♥
 
 
 
 


 

Ida Sjöstedt

If you want to feel like a princess
 
 
 
 
 
 
Sååå vackra klänningar! blir helt KKÄÄRR!!! 

Saturday

Hej vänner!
Gårdagen blev inte alls som planerad, istället för en hemmakväll så gick jag över till Ulle och hade myskväll med Goa Girls! mycke tjejprat viket verkligen behövsibland!
 
Idag vaknade jag inte lika tidigt som jag hade tänkt mig. när jag väl kom upp ur mig goa säng så åt jag frukost, efter de så va jag så duktig så jag gick ut på en PW, riktigt bra start på dagen! 
 
Annars idag så har jag inte gjort så mycke, bara lite planering och sånt inför ikväll! Kan tyvärr inte säga vad som kommer att hända i och med att en visst person läser bloggen så då blir det inte roligt om hon vet något! men det ska i allafall bli kul! så hela min kväll är uppbokad. 
 

Vi hörs snart! ha en jätte bra lördag alla! Puss Caroline
 
På tal om bilden så såg jag filmen LOL igår, såå himmlaaa grymm! lätt min nya favorit film! 
 

colors



 
 
moi
 
 
 

Fika!

Cha vänner!
Efter skolan så mötte jag upp en saknad Frida! vi gick in till stan och fika och bara pratade om allt mellen himmel och jord! riktigt mysigt! 
Ikväll blir det att bara ta det lugnt, ganska skönt faktiskt! men vi hörs! Puss
 
Vacker bild på mig, eller vad tycker ni?

mys!

Hello my friends!
haft en bra dag i skolan och eftermiddagen har spenderats hemma i läxböckerna!
just nu har jag det faktiskt riktigt mysigt! ligger i mig goa säng och tittar på filmen LOL, grymt bra!
 
i mån börjar jag 10 tack vare att mina första letioner är inställda! sååå skönt! behöer de!
Efter skolan får jag se vad som händer, ev en mysig fika med en saknad person!
 
Ha det bra, puss! Caroline
Moi i mallis!

Mot gymmet!

Nu ska jag dra mig mot gymmet för att träna lite!
Jag har sagt så många gånger att jag ska komma igång, men det blir aldrig av... förens nu! 
Nu måste jag komma igång! och just nu känner jag mig faktiskt riktigt motiverad och kännr lust för just att träna! 
Får se hur många pass jag orkar men jag tänkte börja med Core och sen fortsätta med spinning och body balance! Det låter la bra? 
 
Inte nog med att jag måste börja träna så måste jag faktiskt börja tänka lite mer på vad jag äter, jag äter mycke godis och sånt och det är verkligen inte bra! För att min kropp ska må så bra som möjligt vilket den faktiskt inte gör nu så måste jag börja nu! Det klart att jag tänker äta godis ibland men inte allt för ofta!
 
Detta har faktiskt jag och en kompis kommit överrens om och nu gäller det att det fungerar! 
 
Så mot mitt nya liv och gymmet, haha!
En bild på friskvågen här i Varberg, där jag tränar!

Sköndag!

Hej bloggen!♥
 
Nu är inte bloggen speciellt intressant som ni kanske har märkt, känner att jag inte har riktigt tid, på grund av både skolan och fritiden, det är mycke som cirkulerar i min hjärna just nu som det egentligen inte borde göra men jag hoppas det släpper snart så man kan fokusera på annat! Hatar att gå runt och tänka på saker som små irriterar än fast man egentligen inte borde bry sig om.
 
Hemma nu efter en mycket slapp dag i skolan med endast en lektion! Sen på eftermiddagen va det en lärakänna dag med 2 orna på samma program, vi lekte lekar och fikade. En ganska skön eftermiddag helt enkelt.
 
Annars idag så ska jag inte göra annat än att plugga och träna, får se om jag hittar på något annat, men inte som det känns nu, vilket är gnska skönt!
 
Vi hörs! puss Caroline
 
En riktigt gammal bild på mig! haha visst va man söt?
 
 
 
 
 

gootid!

Hej mina vänner!
Ligger ust nu i sängen med datan iknät och bara tar det riktigt lugnt! Såå himla skönt en söndag som denna!
Igår så åkte jag och Anna upp till göteborg för lite shopping! Åå vad jag gillar sånt! fick faktiskt med mig lite saker hem, så jag känner mig riktigt nöjd!
Igår kväll va jag i en stuga på getterön tillsammmans med lite trevligt folk, vi spelade spel, dansade och pratade i massor, det va även några som sov där! Så för mig va det en mycke lyckad kväll och morgon! Vaknade riktigt tidigt i morse så man kan ju säga att jag inte va jätte omtyckt när jag väckte de andra, haha, men själv tyckte jag att det va dags att gå upp. Då va de städning som stod på schemmat men det gick faktiskt ganska snabbt.
 
Sen jag har kommit hem så har jag hunnit grovstäda mitt rum, och även möblerat om lite. Jag har även tagit mig en väl behövd powernap, i 2 timmar haha. Är fortfarande trött så det blir en tidig sänggång!
 
up next: titta på tv!
 

 
En goo bild från igår! gött folk helt enkelt!

I detta ögonblick

En härlig myskväll med familjen och kusinerna!
 
Jag och min fina kusin 

We ♥ it

Inspiration på hög nivå, weheart it har allt, men framför allt inspirationen!
 

 

 

 

 


trött..

hej kära bloggläsare!
Har precis kommit hem från en seg dag i skolan, har varit så jäkla trött hela dagen så de va ganska segt faktiskt. 
Just nu så håller jag på att koka pasta, jag vet inte riktigt va det är för fel på maten i skolan, den är jätte god men man är bara mätt i typ 10 min efter, sen är man as hungrig igen, konstigt!  så nu ska jag äntligen få lite mat imig!
 
ieftermidda ska jag göra klart en hel del plugg och sen blir det nog bara chill! gött
men vi hörs puss
 

en go bild på min kära vän julia!

Kvällsmys

Jag älskar kvällar! När det är mörkt ute och man bara sitter inne i värmen med goa kläder och en gosig filt och tittar på tv, så älskvärt! 
I eftermiddag har jag faktiskt fått gjort ganska mycke! jag har gjort klart matteläxan och så har jag faktiskt varit ute och gått, i min egna snabba fart haha. nej men jag fick ett litet rus innan och fick för mig att jag måste göra något med mig själv, är så fruktansvärt latt alltid och nu gäller det att komma iform!
 
Imån så är det skola igen, men imån börjar inte jag innan tio i tio så det blir en skön sovmorgon! 
Upp Next: Tv titt
 
Puss!

Gammal gosbild på mig och nono

Dålig uppdatering

Hej bloggen!
det har varit dåliguppdatering nu på sistone och det har helt och hållet på att jag inte har haft tid.
Igår va jag i skolan som vanligt, började ganska sent och också slutade ganska sent.
På kvällen så va vi några tjejer som åt pizza på stantons för att sen ge oss iväg på den årliga nollningen för ettorna på gymnasiet, det var tvåerna som höll i allt och jag hade riktigtriktigt roligt!  men kan säga att jag är lagom trött idag och det va riktigt segt att gå till skolan vid halv 8.. menmen helt klart värt det!
 
I dag va det skola igen, känns som man inte gör något annat nu för tiden. slutade dock redan 2 så har varit hemma ett tag nu och bara tagit det lugnt, tittat tv, sovit och ätit, Mys! 
snart blir det att ta tag i livet och sätta mig med skolarbetet, har ju en hel del att plugga faktiskt, de suger!
 
Jag tcker det är jätte kul att gå i skolan men en sak som jag inte tycker om är alla dessa jäkla läxor som tar upp hela fritiden, jag som hade låvat mig själv att träna minst 4 gånger i veckan, det går så där och det är tack vare att all kraft man har läggs på skolan, men det är la värt de tror jag! Bara man blir vad man vill och får en bra framtid så får man la hellre vara lite pluggmullig, haha, nej men jag ska ta tag i både skolan och min egen hälsa
 
 
 
 

Mot skolan!

Nu drar jag mig mot skolan, hörs senare!
Ha en bra dag, Kram





Natti

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att orka av morgondagens händelserika dag! 
Börjar 10 i 10 imån så vi hörs innan, puss och sov gott! 
 


 


Lite kvällsinsperation 

New In

Innan idag så köpte jag en kofta/kavaj (den som är på bilderna nedanför, dock snyggare på!)

Den kommer passa perfekt i höst och vinter tillsammans med ett par svarta byxor, riktigt nöjd!


Hemma

Nu är jag hemma igen och ligger just nu inbäddad i en gosefilt och försöker värma mig lite! 
Det blev verkligen höst direkt, mycke mysigt men även ganska jobbigt, man måste ju ha så himla mycke kläder på sig för att inte typ frysa ihjäl!
 
Det blev en ganska mysig dag på kngsmässan med familjen, dock så har jag alltid så himla stora förväntningar varje gång jag ska shoppa, jag tror alltid att jag kommer komma hem med massor av olika påsar med riktigt roliga och snygga kläder i, men jag blir lika besviken vare gång haha. 
Men jag fick med mig en sak hem i allafall, och den tänkte jag visa lite senare, så kolla in om en stund!
Hoppas alla ni har haft en mysig höst dag och njutigt av ledigheten, för de har jag.
 
Up next: plugg och MAT!
 

MOI

Mot kungsmässan!

Sitter just nu i bilen på väg mot kungsmässan med familjen! Ser fram emot en dag med massa shopping, men vi får ju se om de blir något köpt! Ha en bra dag, Kram Caroline


Tjejkväll

Hej bloggen!
Nu har jag precis gjort mig i ordning för en trevlig tjejkväll men goa brudar! vad vi ska gör än är inte helt klart men vi får se vad som händer! hoppas alla ni där ute har en trevlig lördags kväll! för det ska jag iallafall ha!
 
Upp Next: Beata!
 
Puss!
 
moi

Vackra Sophia Bush

en av mina favorit tv serie är One tree hill, för unjefär ett år sen kunde man kalla mig OTH nörd haha, och en av min favorit karaktär i just denna serien är Broke Davis! Broke växer som person från säsong till säsong, hon är den karaktären som ag önskade att jag va i verkligheten, sen så är hon så himla snygg också! Jag hade varit stollt om jag var hälften så snygg som Sophia Bush!
 
 



White Dream

Vardag som fest, det finns kläder för alla! 




Klänningar, byxor, tröjor, shorts vad som helst klär en shönhet! Bara dina fantasier sätter gränserna!

Saturday

God morgon mina vänner!
Idag är det lördag och helg, så skönt! men tyvärr så kan jag inte riktigt ta helg än.. vi har fått  jätte mycke läxor som skall göras och jag känner att det är lika bra att göra de nu, så man inte hamnar efter eller något.
Jag har ju som sagt valt programet Ekonomi som är ett studieförberedande program och det innebär mycke plugg, men det är det värt! 
Så min lördag kommer bestå av plugg och så får vi se vad som händer ikväll, hade hoppats på lite festligheter men vi får se!
Vi hörs, PUSS


Två bilder på Beata, mig och Thea i skolan i går.

RSS 2.0