you´re the one imagine

Ännu lite sommarkännsla så här i vintermörkret! Alltid lika uppskatat från min sida. 
I sommras så jobbade jag på ett ställe i tvååker tillsammans med mina två vänner Frida och Jonathan. Jag måste ändå säga att vi hade mycket roligt tillsammans, eller snarare vi gjorde jobbet roligt! Vi sjöng och dansade helt enkelt! Så de ska vara. En av låtarna som spelades hela tiden va Imagine,och målet för sommaren va att vi alla tre skulle kunna den, och det tog inte många dagar innan den satt. 
Denna låten är alltså en av många låtar som jag förknippar med sommaren 2012, och nu när jag tittar på musikvideon så tycker jag att den är väldigt vacker, en riktigt sommar film med musik och romantik, UNDERBART!
 
 
 
 

Some inspiration l Summer ★

 
 
 
 
FASHIONISPIRATION- riktigt inspirationsrika bilder, Kan ju säga att jag faktiskt saknar sommaren lite! Så himla mycke lättare med allt. Tunna kläder, fester och äventyr är bara lite av vad sommaren har att erbjuda, men framför allt är man mycke frächare, brun och fin! älskar sommaren!
 
 
 
 

Photo

Hej mina vänner! 
Herregud så dålig uppdatering det har varit nu på senaste! Måste bättre mig, lovar!
 
Igår va hela familjen Johansson hemma hos mormor och morfar, en god söndagmiddag va serverad och med en god efterrätt efter så rullade man nästan hem haha!
Vi kollade även på gamla kort, så hittade ett gamalt skolfoto från när jag gick i 3an, så jäkla liten! 
Idag va det skola som vanligt, men en lektion va inställd så jag slutade en timma tidigare, ganska skönt faktiskt! Så nu sitter jag och pluggar lite (eller jag ha en liten paus just nu). och senare ikväll blir det Tacokväll med pappa, Philip och André, (enda tjejen på en grabbkväll, hur ska detta gå? hehe). Hugs xx
 
Nutid och dåtid- Jag har inte bara ändrats utvändigt utan även tankar och åsikter har ändrats.

A real girl like me

Den riktiga flickan inom mig blir som förälskad när hon ser dessa otroligt vackra klänningarna! åå har redan börjat planera min bal och bröllopsklänning, eller inte, men att börja fundera skadar ju inte haha xx


Restaurang

Riktigt dålig uppdatering idag! Hela eftermiddagen har bestått av att bara ta de lugnt och titta på OC, grymt bra serie! Sen nu på kvällen så har jag och mamma och pappa varit på John's Place och ätit riktigt god mat, så är riktigt mätt och go nu! Nu blir de snart att sova, kiss&goodnight xx


sleepover

glömde skriva igår vad som skulle hända på kvällen, men som sagt så va det ffullt haha. Mina föräldrar är nämligen borta nu över några dagar så istället för att vara ensam så sover Anna och julia här, mys! Så igår kväll so myste vi, tittade på gamla filmer och bara hade de riktigt kul!
Nu så sover de andra medans jag sitter och tittar på tv, lika bra att de får sova ut! 
Idag får vi se vad som händer, något roligt får man ju hoppas. see yaa xx
 
Alla tre
 
 

Hej mina vänner!

  
Det är äntligen fredag, galet skönt! har dock helgen uppbokad med massor av roliga mys saker så helgen kommer nog gå ganska fort tyvärr.. Idag slutade jag 11 på grunda av att lektioner va inställda så jag och Anna åkte till stan och lunchade på Mignon. Alltid lika gott! 
 Och nu sitter jag hemma helt ensam och bara njuter av tystnaden haha, inte ofta som det är tyst i detta hus, med två galna pojkar till lillebröder så är det ull fart hela tiden. Så man njuter faktiskt lite extra nu när de är hos mormor och morfar. 
 
Ikväll kommer bli riktigt rolig, säger bara jul och mys! En riktigt bra kombination! men mer om det senare! Ha en bra fredag alla! 
 
Haha, Jag, Philip och André för ett antal år sen. Vad tyst och tråkigt livet hade varit utan er! Tur att ni finns killar!
 
Mina 5 år yngre, tvilling bröder! 

my number one

Eller ja.. enligt listan så är min favorit Zac Efron världens sjunde snyggaste man, vilket också är riktigt snyggt på snygghetsgraden! Första platsen vann Channing tatum som också är mycket snygg och har varit med i några av mina favorit filmer. Men trots allt så tycker jag att Zac är snyggare! och även han är en riktig duktig skådespelare. 
 
För er som känner mig så vet ni att Zac alltid har varit en stor favorit för mig, för några år sen så va jag rent-ut-sagt galen i han. Jag sökte på varenda liten paparazzi-film på youtube där han va med och självklart så tittade jag på alla andra filmer som han har varit med om. Caroline hade fått Efronfeber och va som en liten stalker haha. Som tur är jag inte det längre, men självklart tycker jag fortfarande att han är grymt snygg. Så för mig är han nummer 1 på snygglistan i världen!
 
 
Prince Charming- Zac Efron. Alltid varit och kommer alltid att vara min dröm prins,
svårt för min pojkvän och man i framtiden att konkurrera haha! 

ciao bella

Hej mina vänner! Allt bra med er? jag mår prima, och dagen gick ganska så snabbt ändå. Idrotten va faktiskt ganska rolig dessutom, några tjejer i klassen hängde på gymmet (mycke träning i form av dans och även mycke sång haha) alltid roligt, och jag kan nu konstatera att idrotten "blir vad man gör det till" och i detta fallet mycket rolig! Så träningen för idag är avklarad! 
 
För er som inte har sett det så finns jag nu på Bloglovin, så för er som känner för att följa mig där (ett riktigt smidigt sett hehe) så finns jag där! Har typ 3 följare än så länge men jag är ju som sagt ny där.
 
Nu ska jag fortsätta öva på min italienska läxa tills imån, så det riktigt sitter. Bara 19 glosor denna gången så det ska nog gå bra! xx
 
una fotografia- på mig för några helger sedan

TODAYS

Så här ser jag ut idag, en trött Caroline innan skolan! Åå vill bara vara hemma idag, har ingen ork till någonting och så slutar jag 16.00 med idrott som sista lektionen, fyy! Men ni får ha en bra dag mina fina vänner! xx


Bed time

Nu har jag precis gosat ner mig i min säng. Efter lite träning, mat och några apelsiner så är jag riktigt trött och go, så det ska bli skönt att sova! I morgon är de skola som vanligt, ganska lång dag men det löser sig nog! Sweet dreams xx

Lilla jag


TITANIC

På svenskan i måndags så skulle man skriva en text om den mest gripande filmen man har sett, och då skrev jag om Titanic. En av min favorit film, med massa kärlek och glädje, men ändå så fruktansvärt sorglig och mycket gripande. Hela händelsen med hela tragedin gör hela filmen såå bra! Och att väva in kärlek i en sorgligfilm kan inte bli annat än bra. Tror att de flesta har sett filmen, men för den som inte har gjort de, GÖR DET! 
 
 
 
A love story between Jack and Rose
 

Love, all we need is love, so beautiful

Hej godingar!
Precis fikat en super god fika med mammi och bröderna mina. Bra start på eftermidagen! 
Nu så ska jag snart sätta mig och läsa lite i min engelska bok, som ska vara utläst på fredag. Bara att sätta igång helt enkelt!
Lite senare blir det träning, ja ni hörde rätt. Caroline ska träna, fantastiskt! haha först ett pass core och sen ett pass spining, det blir nog bra! See ya later xx
 
Love, all we need is love, so beautiful
 

Disney Princess

 
Thats my dream! och det har alltid varit en dröm också!
Om man fortsätter att tro och drömma så går drömmer i uppfyllelse en dag!

Tuesday

vilken dag... 
startade inte dagen på bästa sett direkt, cyklade till skolan som vanligt, fast med riktktigt ont i magen... när jag väl kom fram till skolan så kännde jag med svimfärdig, ganska läskigt.. så jag fick gå och lägga mig en stund! Nu har jag ännu en ny erfarenhet, och att vissa perioder i livet är det viktigare att äta än andra hehe! 
 
Skolan i sig gick ganska bra, slutade ganska tidigt så det va skönt! 
 
Nu sitter jag i gosiga soffan med datan och en värme kudde och försöke
r glömma av smärtan i väntan på att tabletten ska värka, så det löser sig snart!  xx
 
MOI

100 questions


Här kommer hundra frågor om mig, en chans att lära känna Caroline bättre.

SENASTE:

1. Dryck: mjölk

2. Telefonsamtalet: mormor Gertie

3. SMS: Julia 

4. Sång du lyssnade på: Luckiest Girl

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: nej

7. Har någon varit otrogen mot dig: nej

8. Varit kär: ja 

9. Förlorat någon speciell person: ja det har jag tyvärr, Farmor

10. Varit deprimerad: ja varje höst haha

11. Varit så trött att du somnat sittandes: ne inte vad jag kommer ihåg

 

 DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. vit

13. svart

14. rosa

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: ja

16. Fått ditt hjärta krossat: nej, tur de

17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha jajamän

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: det tror jag säkert, inte vad jag tänker på nu liksom

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: JA kan man lugnt säga

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: mm tyvärr..

21. Kysst en kompis Kille? Ja

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: har inte msn, så inga

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: två eller tre

24. Har du några husdjur? nej, de har jag aldrig haft

25. Vill du ändra ditt namn: nej är faktiskt ganska nöjd! det är la efternamnet i så fall ;)

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: va med min famlij och vänner

27. Vilken tid vaknade du idag: 7

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: jag sov tror jag, roligt va?

29. Någonting som du längtar till: advent och julmys!

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: ne jag är ganska nöjd, skulle varit humon då 

32. Vad lyssnar du på just nu: Julmusik haha

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens? japp

34. Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting faktsikt just nu, ovanligt!

 

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Caroline Gith Christine Johansson

37. Singel/upptagen: Singel

38. Stjärntecken: Kräfta

39. Kille eller tjej: Tjej

40. Grundskola: Almers

41. Gymnasie: Peder Skrivares skola

42. Högskola: De får vi se!

43. Hårfärg: blont med en mörk utväxt haha

44. Långt eller kort: mot det längre hållet

45. Längd: 167cm

46. Vad gillar du gällande dig själv: svårt, jag gillar mina små fötter hihi

47. Piercings: öronen

48. Tattoos: nej inte min grej

49. Höger eller vänster: högerhänt

 

DIN/DITT FÖRSTA:

51. Operation: jag har aldrig opererats

52. Piercing: i öronen när jag var 9

53. Tatueringen: Ingen

54. Bästa vän: Albin och Sara

55. Sporten du spela: Handboll

56. Husdjur: -

57. Vaccination du minns:  kommer jag inte ihåg tyvärr

58. Konsert: det minns jag inte heller..

60. Alkohol du drack: haha de kommer jag inte heller ihåg, i 8 tror jag men vet ej

 

JUST NU:

61. Äter du: frukt

62. Dricker du: mjölk

63. Är du på väg att: titta på tv

64. Lyssnar du på: sa jag ju innan.. musik

65. Väntar du på: att det blir lov

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja såå söta!

67. Vill du gifta dig: ja absolut, riktigt prinsessbröllop

68. Karriär i åtanke: designer, alltså jobba innom mode branchen.

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögonen, som är själens spegel

70. Kramar eller pussar: båda är lika gosigt

71. Kortare eller längre: Längre så klart!

72. Yngre eller äldre: Äldre eller lika gammal

73. Romantisk eller spontan: båda, en kombination rättare sagt

74. Snygg mage eller snygga armar: Mageeeee hehe

75. Tatueringar eller piercingar: inget av det

76. Känslig eller inte: känslig

77. Ragg eller förhållande: Förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: inget av de, självsäker och helt underbar

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: nej

80. Gjort något sjukt spontant: ja absolut

81. Tappat glasögon eller linser: nej

82. Haft sex: Who knows? haha nej

83. Krossat någons hjärta: tror tyvärr de..

84. Har någon krossat ditt hjärta: nja beror la på

85. Har du blivit arresterad: nej

86. Dissat någon: mm

87. Gråtit när någon dött: eeh ja?

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): ja, jobbigt som fan

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Sometimes

90. Mirakel: ja absolut

91. Kärlek vid första ögonkastet: ja det gör jag faktiskt!

92. Himlen: Ja 

93. Tomten: jo men visst, eller?

94. Att kyssas på första dejten: ja Why not?

95. Änglar: ja, farmor är min  

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: nej

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Famlilj, vänner, drömmar och KÄRLEK

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Ja!

 


I´m BACK!

Nu är jag tillbaka på denna lilla boggen! Såå trevligt! 

Det är tack vare kära Jullebulle som har hjälpt mig med designen, precis som jag ville ha det, grymt nöjd! Headern är dock bara tillfällig, så när jag hittar någor bättre så blir de ännu lite mer ändringar, hehe.
Hoppas att ni gillar ändringen och fortsätter läsa min blogg!
Puzz xx 
dubble moi
 

RSS 2.0