U N D E R B A R T

Hej bloggen!

Dålig uppdatering det har blivit det senaste... skolan har dragit igång och det känns! Så kan säga att "livet kom i mellan" bloggen och allt annat!
 

Det har hänt riktigt mycke den senaste tiden, både roliga, spännande och intressanta saker. Så 2013 har börjat helt okej tycker jag!  Hoppas ni har haft det bra! 

Idag har jag varit på stan med min kusin, tittade lite i affärer och bara myste. Nu är jag lagom trött efter att ha vaknat runt 5 i morse hehe! Så nu blir det på med pyjamasen och bädda ner sig i soffan framför tv:n. I morgon när vi vaknar är det FREDAG! U N D E R B A R T !
 
 
 

plugg tar död på mig

Hej mina vänner!

Skolan börjar närma sig och plugget måste jag ta tag i igen! vi har först ett litet matteprov på Torsdag och sen ett STORT juridikprov på onsdag nästa vecka. Försöker inbilla mig att allt kommer gå bra, men med tanke på att jag inte har pluggat något på hela lovet så börjar jag bli lite nervös... Allt löser sig, det gör det alltid! 

Så det närmsta timmarna blir att plugga! Hoppas ni har en roligare dag än vad jag har xx
 

- Mumford and Jons

+
+
+

Gooa brudar

Två bilder från idag - Med evelina på stan.

Va som sagt på stan med min lilla fina Evelina. Riktigt mysigt!  Fick inte med någonting förutom ett SOLO magazin och lite frysta hallon att äta istället för lördagsgodis. Ikväll ska jag vara med några gooa brudar, så det blir nog trevligt! Ni får ha en bra sistalördag på lovet xx
 

Q/A

Jag fick en fråga av en läsare, om jag kan berätta mer om de träningsapparna som jag har laddat ner för att få mer motivation till träning och självklart ska jag göra det!
Så ser de ut på min IPhone.

Som ni ser så ser det ut som att jag ska gå ner i vikt men det är ju verkligen inte mitt motto med träningen, utan det är att må bra och få en mer tränad och snygg kropp så jag orkar mer i vardagen. Så man ska inte gå helt och hållet på vad apparna heter. Det tre första apparna är ganska lika, där får man skriva in hur lång man är och vad man väger + vad man har för syfte med att träna. Efter man har gjort de får man veta hur mycke kalorier man bör äta per dag för att nå sitt mål med träningen.
Viktkoll använder jag faktiskt inte, ville nog bara se vad de va = Det är bra för dem som vill gå ner i vikt och vill följa sin viktminskning, både i kilo och procent. Runkeeper är när man är ute och springer eller promenerar, för att man ska se hur långt man har rört på sig. WeHeartIt är där jag får all motivation i bilder, så det är nog den appen jag använder mest! 
Alla får vi motivation på olika sett och detta är mina sett. Hoppas du fick svar på din fråga Ulrika :)
xx

Till staden med min kusin

Denna cooling är min kusin
 
God morgon bloggen! Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart göra mig i ordning för att bege mig till stan med min kusin. Vi har inte träffats på länge nu så det ska bli kul! De blir nog att vi äter och tittar lite i affärer, så får hoppas att jag hittar något! Ikväll blir det nog att vara med lite vänner! xx
 

GODNATT!

Efter en lång dag är jag nu helt slut! Sov gott och dröm sött då hörs vi i morgon xx


Godmorgon!

Mina vänner!
Sovit gott? Det har jag gjort i allafall!

Idag gick jag upp lite tidigare än vad jag gjorde igår, halv 10 närmare bestämt. Gick upp och åt frukost, gjorde mig i ordning och nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka till Göteborg. Hela La Familia är lediga idag så det blir en liten utflykt till IKEA. Har inte varit där på jätte länge, så det ska bli riktigt kul faktiskt.
Vad ska ni göra idag? xx
 
Jag och min kusin i sommras, Fjortisar!

 

Wanna workout?

Ett drömsenarie för MOI!
Sånt som bara händer i drömmarna, haha!
Någon som ville träna med mig, haha! En riktig snygging dessutom! 
"Have fun when you workout and it won´t feel like work!"

nöjd

Ny duschad, mätt och trött ligger jag nu i sängen och bara tar det lugnt! Va en sväng på gymet för en stundsen och gick på ett svettigt pass spinning och gjorde även lite mag, rygg och arm övningar efteråt. Så nu är jag lagom trött i kroppen!
 
Jag blir så fruktansvärt nöjd med mig själv efter ett träningspass, vet att inte detta gäller bara mig! men ellerhur får man en liten kick efter man har utfört något ansträngade och jobbigt! Just den där nöjdakännslan är riktigt skön, och det är nog därför man orkar träna! Dock så hade jag mer motivation för några dagar sen, men jag hoppas motivationen och glödden kommer tillbaka, Allt går om man vill! 
 
 
 
ps. vill bara säga att idag är det exakt ett halv år kvar tills jag fyller år! Då är det sommar och lov! Underbart!

 
 

sommaren = lättare = inga problem

Hello my friends! 
Är allt bra med er?
Allt är bra med mig! tog en sov morgon i morse så klockan 11 gick jag upp för att fixa frukost.  Havregrynsgröt med blåbär och färskpressad apelsin juice var de på menyn, mums! 
Efter frukosten vid typ halv 1 drog jag och min bror ut på en promenad i blåsten. Vi gick till havet och drömde oss lite tillbaka till sommaren, då det va varmt och skönt! Nu har jag verkligen insett att det är mycke lättare på sommaren! Inga problem och dessutom är man som freschast! Längtar faktiskt tillsammaren nu!
 

Elin Kling

En tjej med driv och extremt cool stil! Dessutom framgångsrik, ung och snygg, kan man vara bättre?

För mig är hon absolut en inspirationskälla. Hon vågar mixa stilar och bilda sin egenstil. Coolt! Hon vågar, vilket jag tror allting handlar om här i livet, så jag vill bli mer som Elin, Våga stå och visa vem jag är! Så det är ännu ett mål med det nya året 2013!
 
 
 
 
***
 

Happy new year!

Gott nytt år alla mina vänner! 
Hoppas alla har haft ett bra avslut på 2012 och en bra början på 2013!
 
Hela dagen igår va bara en slapp dag, efter att ha gått och lagt sig vid halv 5 på nyårs afton så sov jag till halv 12, länge för att vara mig! Så hela dagen tittade jag på tv, film och bara tog det riktigt skönt!
 
Men idag däremot så ringde klockan 7 och det va bara att gå upp, äta frukost och sen på cykeln för att åka till gymet och träna. Vi tränade en timma fritt på gymet och sen så gick vi på core. Riktigt bra början på dagen och gud så skönt det känns nu efteråt!
 
Nu ska jag dammsuga och städa lite i huset, såå roligt.. eller? Och sen lite senare ikväll så ska jag in till stan och fixa mina naglar, har aldrig gjort det innan så det blir lite spännande! see yaa xx
 
Den översta bilden är på Denise från nyår med tomtebloss i handen, brandlarmet gick men vad gör de?
lika glad ändå!

RSS 2.0