inspiration by Angelica Blick

För mig har kläder alltid varit en viktig del i vardagen och på fest, men man kan ju lugnt säga att både tränderna och min personliga stil har ändrats på det sista åren. det gäller hela tiden att hitta nya inpirationer och en som verkligen inspirerar mig är Angelica Blick. Hom vågar verkligen köra sin egna stil på ett riktigt vågat och klassiskt sätt. Hon är klart en förebild innom mode branchen!
 






Sofias födelsedag

En total överraskning för fina sofia, vi va 11 tjejer som smög till Sofia vi sjöng och gav henne lite roliga presenter! Det blev en jätte mysig kväll med härliga vänner. Här kommer lite bilder från ikväll:


Inspiration på hög nivå







Home

Nu är jag äntligen hemma! Gick ju som sagt i skolan, ganska chill dag idag faktiskt med inte allt för mycke lektioner. efter skolan va jag och några goda brudar på stan för att fixa en sak som ni får veta lite senare, kan säga så mycke som att en tårta är inblandad.
 
Idag är det även min bästa kompis födelsedag! Hon heter Sofia och är den absolut snällaste personen jag känner! Vi har så mycke minnen tillsammans och mer ska det bli! Grattis Sofia ännu en gång och jag hoppas du har haft en jätte bra dag! och att du kommer ha en fortsatt bra kväll
En bild på sofia och jag på midsommar!

inställd lektion

Godmorgon! 
Jag sitter nu på ett jätte mysigt cafe här i Varberg som heter Mignon, vi fick två inställda lektioner så vi åkte ner några tjejer hit. Riktigt mysigt! 
Efter skolan ska jag och några tjejer ner till stan för att titta på en liten överraskning till en väldigt fin person. 
Men mer om de senare! Ha en bra dag! Kram
 

 
två bilder på mig och fina Denise  

Sommaren 2012

Sommaren är över och verkligheten har börjat, både roligt och ledsamt.
Det roliga är att jag äntligen har fått börja på gymnasiet! Det känns som ett så stort lyft från grundskolan! till er som undrar så har jag börjat på programet Ekonomi på pederskrivare skola här i Varberg, och än så länge trivs jag mycket bra! 
 
 
 
Det ledsamma är att det är slut på allt det roliga, självklart kommer hösten bli kul, men inget slår sommaren! Alla sena nätter, fester, övernattningar,friska bad i havet, romanser och självklart alla vänner!  men som tur är kommer somman tillbaka nästa år! så nu är det bara att kämpa på i skolan och se fram emot en mysig höst och vinter! men ännu mer roligheter på gymnasiet! 
 
 


 
 
Med en bild på min favokille Zac så säger jag godnatt! imorgon väntas ännu en dag i skolan, dock inte jätte lång så vi hörs då! Kram

Ny start

Hej mina vänner!
den här bloggen har funnits i snart två år, men den har inte alltid varit så speciellt uppdaterad. Nu har jag som en lite "ny start" vilket innebär att allt gammal är borta och jag börjar om från början. hoppas det är okej för er!
 
för er som inte vet så heter jag Caroline Christine Johansson och är 16 år gamal. Jag bor i den Vackra sommarstaden Varberg tillsammans med min familj. Jag har ett stort intresse av kläder mode och kändisar, gillar även mycke musik så denna bloggen kommer vara en stor blandning av mitt liv och alla mina olika intressen. hoppas du kommer trivas och fortsätter läsa, see ya! ♥  / Kram Caroline
 
 
 

RSS 2.0