Tillbakablick på 2012

Även jag följer strömmen och resumérar MITT år 2012. 

Året för mig har varit mycke lärorikt och intressant år! Jag precis som många andra har haft ett år med både bra och dåliga minnen, men det är mer bra minner för mig detta året! Det har varit ett år jag kommer minnas, med mycke skratt, vänner och kärlek.

 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?

Det blir vad man gör det till, och jag ska se till att det blir grymt!

Blev du kär i år? 
Yes!

Hur skulle du beskriva din stil 2012?

feminin och söt, med mycke svart, begie och vitt.
 
Vad är din största framgång 2012? 

Skolan va ett stort lyft för mig, en nystart. Jag är faktiskt riktigt stolt när jag ser tillbaka på min första gymnasietid.

Bästa köpet? 
Det måste nog vara mina boots, johnny bulls som jag använder alltid.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat... Efter detta året så har jag lärt mig att man inte borde lägga alla sina pengar på mat och istället spendera pengarna på kläder eller andra saker som man har nytta av. Så nästa år blir en ändring på de.

Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Sommaren här i Varberg, vänner, kärlek, familjen och Mallorca resan fick mig att må riktigt bra! 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? 

"flytta på dig" med Alina Devecersk. När jag och några vänner majade 1 maj så va denna låten helt ny, vi kom på en dans till låten och lärde sen vidare den. De va dagen efter valborg och det är två dagar jag aldrig kommer glömma . Sen så är "call me maybe" en låt som påminner om 2012. 

Bästa minnet från 2012? 

Alla sommarkvällar i stan och på stranden med vännerna! De minnerna lever kvar!

Hur många kysste du?

 2

Har du haft ett förhållande under 2012? 

Ja de har jag haft.

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? 
Mer pengar hehe, och ett bra jobb! 2013 ska bli ett bra år ekonomiskt har jag bestämt.

Vad önskar du att du gjort mer? 
Levt mer YOLO tror jag, våga göra mer saker som bara händer när man är ung. Inte brytt mig så mycke om vad andra tycker och våga stå för vad JAG tycker. You only live once!

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Tänka och oroa sig för onödiga saker. Inte vara som en mamma och säga vad som är rätt och fel och istället låta personerna stå för sig själv. Inte vara så överbeskyddande heller.

Favoritprogram på tv?

"Svenska hollywoodfruar" och "Böda camping" Hehe!

 Största musikaliska upptäckten?

Carly Rae Jepsen tror jag faktiskt.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Högtalare till min IPhone, de har används flittigt och är hur nöjd som helst med dem.

Vad gjorde du på din födelsedag? 
Jag va på poolviken med familjen och kusinerna hela dagen, Solade och badade! På kvällen åt vi på restaurang. Underbar dag!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? 

Ja självklart finns det saker som hade gjort året bättre. Några fel val och vägar som man har valt. Men för övrigt är jag nöjd med året! Men jag vet saker som jag gjorde i år som jag inte ska göra 2013 för att de året ska bli bättre!

Vem saknade du?

Minnen och personer som har betytt mycke för mig alltid som inte finns där för en saknade jag. Det är periodvisst så jag saknar inte hela tiden.

De bästa nya människorna du träffade?
Jag har träffat mycke nya människor, vilket jag är mycke glad över! Så kul att träffa nya människor!

 

Det bästa du har åstadkommit i år? 

Mycke! Men framförallt ett glatthumör, mycke skratt, högre betyg, bättre självförtroende. Detta året har helt enkelt gjort mig ännu lite smartare haha!!


Vad vill du säga till dig själv inför 2013: 

Fortsätt kämpa på! Både med skola och vänner! Låt ingen trycka ner dig, var stolt, njuta mer, ta vara på alla dagar och minnen! Skratta och ha kul, bjud på dig själv och hela tiden tänka att "det här klarar jag" För det gör du!

 


Goodmorning

Godmorgon mina vänner! Efter frukosten så gick jag och la mig igen och där ligger jag kvar nu. Men ska snart ta tag i mig själv och göra i ordning mig och mitt rum! Annars får vi se vad som händer, ni får ha en bra dag xx


FightForFit - FitForFight

F F F -  F F F
 
Det börjar ju närma sig nu..igår at jag sista Ben jerry glassen för ett halvår, men vad gör det! Är lika taggad som vanligt!!   Nu ska det verkligen fungera och resultat ska visa sig! 
Motiverad till tusen och here gud som jag ska kämpa! 
 
För er som inte vet vad jag ska göra så är der så att jag ska sluta äta sötsaker, dricka sötdrycker (förutom cider någongång ibland) och helt enkelt börja träna mer för att må bättre och bli snyggare! Jag tror inte att jag kan kalla detta bantning eller diet, jag skulle kalla det för att ändra livstil till en hälsosam sådan. 
 
Varför gör jag detta då? Jo det är så att jag har börja fundera lite och är framförallt redo för en förändring. sen är det så att jag älskar sötsaker och just därför känner jag att jag vill prova att leva ett liv utan de, för att se om det är de som ibland får mig att må mindre bra! Sen så om saningen ska fram så vill jag vara iform till sommaren och beachen 2013! 
 
Jag har varit motiverad nu i snart 1 månad så det ska bli skönt att äntligen få en ny start, men tills dess så har jag hållt motivationen uppe genom att titta på olika bilder och även hemsidor. Jag har även laddat ner mer motivationsappar på IPhonen. Så nu Jävlar! Mitt nyårslöfte är satt och löften är till för att hållas!! 
Några mer än jag som har något hälsosamtnyårslöfte för 2013?
 
TAGG!
 

SISTA LÖRDAGEN 2012

Sista lördagen 2012, gud så snabbt detta året har gått! Så mycke man har varit med om. kan ju lugnt säga att man med alla nya erfarenheter blir mer mogen för alla år som går. Man känner ju helt enkelt av att man blir äldre, vilket både är possitivt och negativt. Man lär sig att alltihop handlar om att ge och ta och att om en period skulle må dåligt på olika sett så gäller det att hela tiden tänka possitivt, känna sig stark och gå ut som en vinnare. 
Detta året har jag fått uppleva mycke nya saker, och precis som varje år så får man en ny egenskap och erfarenhet att bära med sig resten av livet. Detta året blir att "tänka possitivt" egnskapen jag tar med mig. Som min mormor och morfar sa - "Caroline låt ingen tynga ner dig för att du är den du är, du är precis lika mycke värd som alla andra, även ifall du kanske inte alltid tror det eller ropar högst om det". Det är någonting som jag kommer ta med mig! 
 För visst är det så att när man mår som dåligast så tänker man bara negativa tankar om sig själv och att det känns som att alla andra lever ett så mycket bättre liv. Eller när man träffar människor som gärna berättar om sig själv som att "Jag är bäst", även ifall man tycker jätte mycke om människan du träffar som älskar sig själv så kan man ju inte låta bli att trycka ner sig själv. Självförtroendet som var på topp helt plötsligt ligger på botten efter att ha träffat personen.
Jag känner på mig att många mer än jag känner så här, men då ska ni göra som min mormor och morfar sa till mig! Alltihop handlar om att man ska vara stark i sig själv, inte bry sig om vad folk tycker och tänker , välja att umgås med dem som gör dig glad och så att du mår bra och inte för att det ser bra ut på utsidan.
 
In i nästa år 2013 tar jag med mig att ytlighet inte är allt, låt aldrig någon trycka ner dig, för de är dom som gör de som är osäkra! Ärlighet vara längst och att alltid tänka "det är jag som vinner i längden" när någon som gör dig besviken eller bara gör något som den absolut inte borde göra.
 
BILD FRÅN I MAJ- en fin kväll på stranden med släkt och vänner!


HAVREGRYNSGRÖT

Jag har ätit en rejäl frukost i morse, så jag kommer klara mig mätt en lång stund. Om en stund ska jag ner till stan med Frida och Lovisa för att fika och prata lite, men innan de måste jag göra mig i ordning. Sååå mot duschen! xx


Sex in the city 2

Jag orkade inte baka så istället tittade jag på en av mina favorit filmer, nämligen Sex in the city 2! Alla dom filmerna är riktigt bra och man blir alltid så glad när man ser på dem! Jag skulle lugnt vilja leva Carries liv för en dag eller två! I New York med massa shopping med roliga vänner!
 
 

Godmiddag?

Godmorgon eller ska man kanske säga godmiddag?
Jag vaknade för en stund sedan men har ingen ork at göra någonting idag. Just nu ligger jag i soffan och tittar på barnfilmen Rasmus på luffen, ganska mysigt faktiskt! 
 
Som sagt så har jag ingen lust att göra någonting idag, jag har inte ätit och ligger kvar i pyjamas. Haha usch vilken hemsk dag! aja det är ju lov i alla fall! 
Ne nu får jag ta tag i mitt liv och göra något att äta! kanske kan sätta igång med att baka eller något, man måste ju sysselsätta sig nu när ingen är hemma! xx
 
Bild från igår när jag och mina bröder va på väg till mormor och morfar på middag!

facts for boy´s

 
 

merry X-mas

lite sent kanske, men ändå... Julafton igår och även årets mysigaste dag! Jag hade en jätte bra dag tillsammans med min familj och släkt. Fick i princip allt jag hade önskat mig så det var en riktigt glad och nöjd tjej som somnade inatt! 
Hoppas att även ni har haft en bra julafton och att även tomten kom till er också, hihi!
 
Idag har varit en riktigt lugn dag, kollat igenom alla klappar igen och städat hela rumet från grunden, vet inte riktigt hur mycke kläder och saker som jag har slängt. En bra sak med att göra sig av med saker är att de får plats att köpa mer och nya kläder, vilket jag planerar att göra nu till våren. xx
 
 

J U L L O V

Så lycklig just nu! Sista dagen i skolan är avklarad och det är lov, underbart! I morgon ska detta firas med mysig frukost på stan med fina vänner innan skolavslutning i kyrkan, säger bara julmys!! Sov gott så hörs vi i mån kyss xx


Gekås

Godkväll bloggen!
Hela eftermiddagen har spenderats på gekås med Denise och Lydia. Det är alltid så himla mysigt att strossa omkring där nu precis innan jul, köpa lite julklappar både till sig själv (hehe) och till andra. 
Så fick med mig hem lite smått och gått, bara några julklappar kvar att köpa nu, vilket även är det svåraste... men de ska nog gå bra! 
 
I morgon är det sista dagen i skolan, ska bli så skönt med LOV, med jul och nyår! ser riktigt framemot de!
Nu sitter jag och äter frukt och tittar på Jul med Ernst, vet att det låter lite töntigt men det är verkligen mysigt! Nu ska jag titta vidare, hörs i mån Kyss xx
 
Två goda bilder fram min jul för ganska många år sedan. Som ni kanske har märkt så gillar jag att titta på gamla bilder, speciellt nu i juletider med familjen.
 
 

underbar känsla

åå vad denna dagen är bra! Nyslingat hår, färdig pluggat, jul bak och en riktigt mysig eftermiddag på stan med julspel på torget och hela stämningen är såå juligt! Bättre kan de inte bli!

Jag kom precis hem från stan där jag har spenderat nästan hela eftermiddagen, och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar som mamma och pappa håller på att laga. I kväll ska la familia baka jul kolor, en mysig tradition tycker jag! 
Annars har dagen bara varit bra, Hoppas eran också varit de! kyss xx
 
lussekatter som jag bakade för några veckor sen, riktigt mumsiga va de allt!

Sista provet 2012- check!

Har lunchrast nu och väntar på att Naturkunskapen ska börja. Det sista provet för 2012 är nu avklarat och det känns riktigt bra! Bara några läxor kvar innan lovet som är riktigt behövligt just nu!
 
Slutar 13,40 idag så jag får skynda mig till stan för att hinna till frisören, äntligen så ska mitt hår bli snyggt igen haha!
Ha en bra dag! xx
 
En gammal bild på mig och mina bröder- såå söta tycker jag!
 

Good night

Sov gott mina vänner! Tidig dag i mån med skola. Efter de ska jag till stan och frisören, längtar! Hörs då, kyss xx


- 7 days left

Lasagne stod på menyn idag och de va riktigt mumsigt! jag har även pluggat klart så jag hoppas bara att provet kommer gå bra! 
Ikväll är det en sån kväll där det bara är jag och killar hemma, en grabbkväll helt enkelt! och jag trivs faktiskt!
Så nu sitter vi och tittar på "jul med Ernst" som är repris från igår, såå mysigt! känner att julen är på väg och min nedräckning har börjat- 7 days left!
En bild på grabbarna i familjen Johansson

italiano

Hej mina vänner! Jag sitter just nu och bankar in italienska glossor i min lilla huvud, och det känns än så länge ganska bra, behövde bara en lite paus just nu. 
 
En vanlig skol dag i dag, sista veckan på terminen är alltså i gång och det ska bli mycket skönt med lov! 
i morgon är äen mitt sista prov för detta året så man får la hoppas det går bra, så man avslutar på topp haha! 
 
Så kvällen kommer bestå av att plugga det sista så det verkligen sitter! roligare än så bilr det inte, men innan jag fortsätter bilr det mat som pappi har lagat, mums! xx
 
old pic- on moi!

kusiner

De bästa med att ha eller gå på släktkalas är att man får träffa sina goa kusiner, eller iallafall några! Evelina och Clara är mina kusiner från mammas sida, det är även våra grannar och Evelina kan jag faktiskt kalla för min syster. Vi är uppvuxna tillsammans och vi har alltid riktigt roligt tillsammans! 
 
Här kommer några bilder från nu ikväll på mig, mina bröder och våra kusiner. Va lite lagom kaos när vi skulle ta bilderna så resultatet blev la inte riktigt vad jag hade hoppats på haha!
 
 
XOXO

Variation & Förändring

Variation och förändring är alltid roligt! Och nu är bloggen som ny igen, lite roligare och det händer lite mer i den. Kanske inte världens "juligaste" bloggdesign men vad gör de? inget alls tycker jag. Är faktiskt ganska nöjd, så jag hoppas att ni gillar den också!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen för att gör i ordning mig inför kalas, trevlig kväll allihopa! xx
 
 
 

Mitt nyårslöfte för 2013

Inte nog med att det är jul snart så är det även nyår och nytt år! Vilket innebär nya planer, förväntningar, upplevelser och självklart nyårslöften. Och jag har faktiskt bestämt mig för ett löfte som kommer kräva ganska mycket av mig själv men det är så värt de! Det är nämligen så att jag har bestämt mig för att 2013 löfte är att börja leva ett mer hälsosamt liv med nyttigare mat och mycke mer träning.
 
Detta säger man att man ska göra varje år och lyckas sådär bra, brukar fungera typ första veckan eller så. Men nu har jag verkligen bestämt mig! detta har med min hälsa och göra, för jag är ofta trött och helt enkelt lat... och detta är som en ny start som jag faktiskt kommer att behöva. Så inget godis, chips och läsk fram till sommarlovet för min del. När jag bestämde mig för detta så tänkte jag att det kommer bli tufft och tråkigt, men jag är faktiskt hur taggad som helst för detta! laddad över att må bättre och självklart bli snyggare och smidigare. 
 
Jag älskar nystarter och detta är en för mig, jag börjar 2 januari så jag kan njuta av jul och nyafton med alla dess onyttigheter som tillhör. Jag har börjat läsa lite inspirationsbloggar och tittar typ hela tiden på inspiration Instagram och weheartit bilder. Tror ni att jag kommer klara att hålla löftet? vad har ni för nyårslöfte? 
 
 
 

tredjeadvent

Tiden bara rusar iväg och nu är det helt plötsligt 16 december tredjeadvent och bara åtta dagar kvar till julafton!
känns som det va i går vi gick på sommarlov, slutade nian och hade våra sista dagar på almers framför oss. Jag hade aldrig tänkt mig att tiden skulle gå så fort och att helt plötsligt ar en sjättedel av gymnasietiden avklarad. Med tanka på hur snabbt denna terminen har gått så kan jag förstå varför alla säger att det gäller att njuta medans man går i skolan för snart är det över, men mycke hinner hända tills dess. 
 
Julafton börjar ju som sagt närma sig och jag har faktiskt köpt några julklappar, känns skönt! Men själv vet jag fortfarande inte exakt vad jag önskar mig(känns som att jag alltid är för sent ute med önskelistan till tomten hehe) en det blir nog bra. 
 
Idag är det faktiskt ingen vanlig dag i familjen Johansson, för det är nämligen så att min pappa fyller år. så i dag ska vi allt ta och fira han ordentligt med släkten ikväll. Men innan dess får jag ta tag i mitt liv och plugga inför årets sista prov i italienska, taggad!
 
Grattis pappa! hoppas du får en bra dag!  älskar dig

December 1th 2012

Hej mina vänner!
Det är första December idag, sååå mysigt! Tänk vad tiden går fort, bara 21 dagar kvar till lov, 24 dagar till julafton och 31 dagar till nyår. Lagom taggad faktiskt! 
 
Men hur som helst i går va det myskväll med några goa tjejer, kladdkaka, popcorn och x-faktor stod på schemat.
Idag va jag uppe tidigt ville ju inte missa julkalendern haha, åt god frukost och nu sitter jag här i min säg och skriver lite på min Reading Journal som skall vara inne om någon vecka. Jag får se vad som händer idag, verkar som att alla ska bort, men något hittar jag nog allt på! 
Ha en bra dag! xx 
 
Me yesterday #happy

RSS 2.0